ANNONCE

Pandekagekage med jordbærmousse

1 pandekagekage | 1 time og 30 minutter

Pandekager (ca. 12-14 stk.)

300 g hvedemel

6 dl vand

4 økologiske æg

4 spsk. sukker

1 dl smeltet smør

½ tsk. flagesalt

1 tsk. stødt kardemomme

2 tsk. vaniljesukker fra Dr. Oetker

Smør til stegning

 

Jordbærmousse

2 brev Cake Mousse Strawberry fra Dr. Oetker

5 dl letmælk

 

Du skal også bruge

Friske bær

50 g revet hvid chokolade

 

Pisk hvedemel, vand, æg, sukker, salt, kardemomme og vaniljesukker til en ensartet pandekagedej, og tilbered ca. 12-14 pandekager i rigeligt smør på en varm pande. Læg staniol over pandekagerne, og stil dem til side.

 

Kom kagemousse og kold letmælk i en skål, og pisk det først ved lav hastighed i 1 minut og herefter på høj hastighed i 2-3 minutter. Fordel nu skiftevis lag af afkølede pandekager og jordbærmousse indtil alle pandekagerne er ovenpå hinanden. Top til sidst med  jordbærmousse, friske bær og revet hvid chokolade.

 

Herefter er pandekagekagen klar til servering.

Pandekagekage med jordbærmousse