ANNONCE
Pandekagekage med jordbærmousse
1 pandekagekage | 1 time og 30 minutter
Pandekager (ca. 12-14 stk.)
300 g hvedemel
6 dl vand
4 økologiske æg
4 spsk. sukker
1 dl smeltet smør
½ tsk. flagesalt
1 tsk. stødt kardemomme
2 tsk. vaniljesukker fra Dr. Oetker
Smør til stegning
Jordbærmousse
2 brev Cake Mousse Strawberry fra Dr. Oetker
5 dl letmælk
Du skal også bruge
Friske bær
50 g revet hvid chokolade
Pisk hvedemel, vand, æg, sukker, salt, kardemomme og vaniljesukker til en ensartet pandekagedej, og tilbered ca. 12-14 pandekager i rigeligt smør på en varm pande. Læg staniol over pandekagerne, og stil dem til side.
Kom kagemousse og kold letmælk i en skål, og pisk det først ved lav hastighed i 1 minut og herefter på høj hastighed i 2-3 minutter. Fordel nu skiftevis lag af afkølede pandekager og jordbærmousse indtil alle pandekagerne er ovenpå hinanden. Top til sidst med jordbærmousse, friske bær og revet hvid chokolade.
Herefter er pandekagekagen klar til servering.