top of page
Pasta med ærter og mascarpone
2 personer | 25 minutter
Ærtecreme
2 fed hvidløg
Olivenolie
200 g frosne ærter
2,5 dl grøntsagsbouillon (1 terning)
2 spsk. mascarpone (ca. 100 g)
Salt og friskkværnet peber
Du skal også bruge
250 g pasta
Basilikum
Kog pasta efter anvisning på pakken, og dræn vandet fra. Skyl pastaen i koldt vand så det ikke klistrer, og stil dem til side.
Svits revet hvidløg i olivenolie på en middelvarm pande, og tilføj efter 3 minutter ærter og grøntsagsbouillon. Lad ærterne koge i 8 minutter, og stavblend dem til en ærtecreme. Vend mascarpone, salt og friskkværnet peber i den lune ærtecremen, og kom det tilbage på panden.
Vend til slut pasta i ærtecremen, og top med basilikum.
Herefter er retten klar til servering
bottom of page