top of page

Pasta med ærter og mascarpone

2 personer | 25 minutter

Ærtecreme 

2 fed hvidløg

Olivenolie

200 g frosne ærter

2,5 dl grøntsagsbouillon (1 terning)

2 spsk. mascarpone (ca. 100 g)

Salt og friskkværnet peber

 

Du skal også bruge

250 g pasta

Basilikum

Kog pasta efter anvisning på pakken, og dræn vandet fra. Skyl pastaen i koldt vand så det ikke klistrer, og stil dem til side.

Svits revet hvidløg i olivenolie på en middelvarm pande, og tilføj efter 3 minutter ærter og grøntsagsbouillon. Lad ærterne koge i 8 minutter, og stavblend dem til en ærtecreme. Vend mascarpone, salt og friskkværnet peber i den lune ærtecremen, og kom det tilbage på panden.

 

Vend til slut pasta i ærtecremen, og top med basilikum.

 

Herefter er retten klar til servering

Pasta med ærtecreme og mascarpone
bottom of page