top of page

Pasta med tomat-sauce og kødboller

2 personer | 35 minutter

Kødboller med basilikum

200 g hakke skinkekød

Salt og friskkværnet peber

1 fed hvidløg

1 lille rødløg

1 håndfuld basilikum

 

Tomatsauce 

1 fed hvidløg

1 håndfuld basilikum

Olivenolie

1 dåse hakkede tomater

Salt og friskkværnet peber

1-2 tsk. sukker

 

Du skal også bruge

250 g pasta

Basilikum

 

Kog pasta efter anvisning på pakken, og dræn vandet fra. Skyl pastaen i koldt vand så det ikke klistrer, og stil dem til side.

 

Rør hakket fars sejt med salt, og tilsæt revet hvidløg, finthakket rødløg, friskkværnet peber og finthakket basilikum. Form farsen til små kødboller, og steg dem sprøde på en middelvarm pande i olivenolie. De skal have4-6 minutter. Tag kødbollerne af panden, og stil dem til side.

 

Svits revet hvidløg og finthakket basilikum på samme pande, og tilsæt efter 3 minutter hakkede tomater. Smag til med salt, friskkværnet peber og sukker, og stavblender eventuelt tomatsaucen. Vend den cremede tomatsauce sammen med pasta, kødboller og frisk basilikum.

 

Herefter er retten klar til servering. 

Pasta med kødboller og tomatsauce
bottom of page