top of page

Pitabrød med oksekød og tzatziki

2 personer | 45 minutter 

Tzatziki

1 agurk
1 fed hvidløg 
1 ½ dl creme fraiche
Saft og skal fra ½ øko citron
Salt og friskkværnet peber
Olivenolie 

 

Oksekødsfyld
1 løg
½ blomkål
Olivenolie
Hakket oksekød
1 tsk. tørret oregano
Salt og friskkværnet peber

 

Du skal også bruge
4 pitabrød 
3 tomater
1 hjertesalat 

Riv agurk på et rivejern, og vrid det frit for væske. Vend agurken sammen med revet hvidløg, creme fraiche og citron, og smag til med salt og friskkværnet peber. Stil tzatzikien på køl, så den kan trække smag.

Skær løg og blomkål i grove tern, og svits det hårdt af i olienolie. Tilsæt efter 2 minutter hakket oksekød, og krydder med tørret oregano, salt og friskkværnet peber.

Lun pitabrød efter anvisning på pakken, og fyld med med oksekødsfyld, salat, tomat og tzatziki. 

Herefter er de klar til servering.

Pitabrød med oksekød og tzatziki
bottom of page