Pizzabrød med rucola og hvidløg

2 personer | 40 minutter 

Tomatsovs

70 g tomatpure

70 g vand

1 tsk. oregano 

1 tsk. sukker

Hvidløgsolie

1 fed revet hvidløg

Olivenolie

Du skal også bruge

1 ciabattabrød 

100 g revet mozzarella

½ pose rucola (37 g)

½ glas grøn pesto (45 g)

Tørret oregano 

Chiliflager

½ pakke cherrytomater (125 g)

 

Flæk ciabattabrød på midten, og top med tomatsovs lavet på tomatpure, vand, oregano og sukker. Drys med revet mozzarella, lidt rucola og hjemmelavet hvidløgsolie. Bag pizzabrødene på 200°C varmluft i 5-10 minutter, og pynt med cherrytomater og frisk rucola. 

 

Herefter er retten klar til servering.

Pizzabrød med hvidløgsolie