top of page
ANNONCE
Regnbue cookie med chokolade
6 cookie-is | 1 time + 1 time på frys
Cookiedej
100 g blødt smør
1 økologisk æg
50 g brun farin
100 g rørsukker
150 g hvedemel
½ tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljepasta
½ tsk. flagesalt
100 g hvid chokolade fra Karl Fazer
Du skal også bruge
1 L regnbueis
300 g hvid chokolade fra Karl Fazer
Regnbue krymmel
Pisk alle ingredienser til en ensartet dej, og vend grofthakket chokolade i. Tril dejen til kugler, og fordel dem på 2 bageplader. Bag dine cookies på 200°C varmluft i 8-10 minutter, og lad dem køle helt af.
Skær 6 skiver regnbueis, og rund kanterne med en kniv, så de kan ligge mellem to cookies. Lad de isfyldte cookies sætte sig på frys i 1 time. Dyp halvdelen af de isfyldte cookies i hvid chokolade, og drys med krymmel.
Herefter er de klar til servering.

bottom of page