top of page

ANNONCE

Regnbue cookie med chokolade

6 cookie-is | 1 time + 1 time på frys

Cookiedej

100 g blødt smør

1 økologisk æg

50 g brun farin

100 g rørsukker

150 g hvedemel

½ tsk. bagepulver

1 tsk. vaniljepasta

½ tsk. flagesalt

100 g hvid chokolade fra Karl Fazer

 

Du skal også bruge

1 L regnbueis

300 g hvid chokolade fra Karl Fazer

Regnbue krymmel

 

Pisk alle ingredienser til en ensartet dej, og vend grofthakket chokolade i. Tril dejen til kugler, og fordel dem på 2 bageplader. Bag dine cookies på 200°C varmluft i 8-10 minutter, og lad dem køle helt af.

Skær 6 skiver regnbueis, og rund kanterne med en kniv, så de kan ligge mellem to cookies. Lad de isfyldte cookies sætte sig på frys i 1 time. Dyp halvdelen af de isfyldte cookies i hvid chokolade, og drys med krymmel.

 

Herefter er de klar til servering.

Regnbue cookie med hvid chokolade
bottom of page