ANNONCE
Regnbue cupcakes med smørcreme
12 cupcakes | 45 minutter
Cupcakes
120 g smeltet smør
180 ml letmælk
2 økologiske æg
270 g hvedemel
2 tsk. økologisk bagepulver fra Dr. Oetker
1 tsk. Taylor & Colledge Organic Vanilla Paste
½ tsk. salt
100 g sukker
½ dl frysetørrede hindbær
Smørcreme
1 brev Base for Buttercream fra Dr. Oetker
200 g stuetempereret smør
Saft og skal fra 1 økologisk limefrugt
Concentrated Colour Blue fra Dr. Oetker
Du skal også bruge
12 sure regnbuebånd
Kom smør, mælk og æg i en skål, og tilsæt hvedemel, bagepulver, vanilje pasta, salt, sukker og frysetørrede hindbær. Pisk dejen til en ensartet masse, og fordel den i 12 muffinforme beklædt med papir. Bag de søde hindbærmuffins på 175°C alm. ovn i 15-20 minutter, og lad dem herefter køle ned på en bagerist.
Kom smørcreme og smør i en skål, og pisk det med en håndmixer i 4 minutter. Smag til med limesaft og -skal, og farv smørcremen lyseblå. Kom smørcremen på en sprøjtepose med tyl.
Fordel smørcremen på de afkølede hindbærmuffins, og pynt med sure regnbuebånd.