ANNONCE

Regnbue cupcakes med smørcreme

12 cupcakes | 45 minutter

Cupcakes

120 g smeltet smør

180 ml letmælk

2 økologiske æg

270 g hvedemel

2 tsk. økologisk bagepulver fra Dr. Oetker

1 tsk. Taylor & Colledge Organic Vanilla Paste

½ tsk. salt

100 g sukker

½ dl frysetørrede hindbær

Smørcreme

1 brev Base for Buttercream fra Dr. Oetker

200 g stuetempereret smør

Saft og skal fra 1 økologisk limefrugt

Concentrated Colour Blue fra Dr. Oetker

Du skal også bruge

12 sure regnbuebånd

Kom smør, mælk og æg i en skål, og tilsæt hvedemel, bagepulver, vanilje pasta, salt, sukker og frysetørrede hindbær. Pisk dejen til en ensartet masse, og fordel den i 12 muffinforme beklædt med papir. Bag de søde hindbærmuffins på 175°C alm. ovn i 15-20 minutter, og lad dem herefter køle ned på en bagerist.

 

Kom smørcreme og smør i en skål, og pisk det med en håndmixer i 4 minutter. Smag til med limesaft og -skal, og farv smørcremen lyseblå. Kom smørcremen på en sprøjtepose med tyl.

 

Fordel smørcremen på de afkølede hindbærmuffins, og pynt med sure regnbuebånd.

Regnbue cupcakes med smørcreme
Regnbue cupcakes med smørcreme