ANNONCE
Regnbue cupcakes med smørcreme
12 cupcakes | 45 minutter
Cupcakes med lime og hindbær – En farverig og frisk dessert
Disse hindbær-cupcakes med lime og lyseblå smørcreme er både søde og syrlige, og regnbuebåndene giver et festligt touch. Perfekte til børnefødselsdage, sommerfester eller når du vil skabe farverige minder.
Sådan laver du cupcakes med lime og hindbær
Ingredienser
Cupcakes:
-
120 g smeltet smør
-
180 ml letmælk
-
2 økologiske æg
-
270 g hvedemel
-
2 tsk. bagepulver
-
1 tsk. vaniljepasta
-
½ tsk. salt
-
100 g sukker
-
½ dl frysetørrede hindbær
Smørcreme:
-
200 g stuetempereret smør
-
Saft og skal fra 1 økologisk limefrugt
-
Blå frugtfarve
Du skal også bruge:
-
12 sure regnbuebånd
Fremgangsmåde
-
Forvarm ovnen til 175°C varmluft.
-
Bland smeltet smør, mælk og æg i en skål.
-
Tilsæt hvedemel, bagepulver, vaniljepasta, salt, sukker og frysetørrede hindbær.
-
Pisk ingredienserne sammen, indtil dejen er ensartet.
-
Fordel dejen i 12 muffinforme med papir.
-
Bag cupcakes i ovnen i 15-20 minutter. Lad dem køle helt af på en bagerist.
-
Kom smørcremebasen og stuetempereret smør i en skål.
-
Pisk i 4 minutter med en håndmixer, indtil cremen er let og luftig.
-
Tilsæt limesaft og -skal, og farv smørcremen lyseblå med Concentrated Colour Blue.
-
Kom smørcremen i en sprøjtepose med tyl.
-
Sprøjt smørcremen dekorativt på de afkølede cupcakes.
-
Top hver cupcake med et stykke surt regnbuebånd som en festlig detalje.
Hvornår kan du servere cupcakes med lime og hindbær?
Disse cupcakes er ideelle til børnefødselsdage, sommerfester eller som en sjov overraskelse til en hyggeaften. De er både lette at lave og smager fantastisk med den perfekte balance mellem sødt og syrligt.
Tip: Du kan variere smagen ved at udskifte frysetørrede hindbær med nødder. For et ekstra pift kan du drysse med lidt spiseligt blåt glimmer.
Mangler du mere inspiration til søde sager? Du finder alle mine opskrifter på desserter lige her.

