top of page

ANNONCE

Regnbue cupcakes med smørcreme

12 cupcakes | 45 minutter

Cupcakes

120 g smeltet smør

180 ml letmælk

2 økologiske æg

270 g hvedemel

2 tsk. økologisk bagepulver fra Dr. Oetker

1 tsk. Taylor & Colledge Organic Vanilla Paste

½ tsk. salt

100 g sukker

½ dl frysetørrede hindbær

Smørcreme

1 brev Base for Buttercream fra Dr. Oetker

200 g stuetempereret smør

Saft og skal fra 1 økologisk limefrugt

Concentrated Colour Blue fra Dr. Oetker

Du skal også bruge

12 sure regnbuebånd

Kom smør, mælk og æg i en skål, og tilsæt hvedemel, bagepulver, vanilje pasta, salt, sukker og frysetørrede hindbær. Pisk dejen til en ensartet masse, og fordel den i 12 muffinforme beklædt med papir. Bag de søde hindbærmuffins på 175°C alm. ovn i 15-20 minutter, og lad dem herefter køle ned på en bagerist.

 

Kom smørcreme og smør i en skål, og pisk det med en håndmixer i 4 minutter. Smag til med limesaft og -skal, og farv smørcremen lyseblå. Kom smørcremen på en sprøjtepose med tyl.

 

Fordel smørcremen på de afkølede hindbærmuffins, og pynt med sure regnbuebånd.

Regnbue cupcakes med smørcreme
Regnbue cupcakes med smørcreme
bottom of page