top of page

Risotto med svampe og ærter

4 personer | 1 time

Risotto med svampe

Olivenolie

1 fed hvidløg

200 g champignon

1 løg

350 g grødris

1,5 L grøntsagsbouillon (3 terninger)

100 g g revet parmesan

200 g frosne ærter

Du skal også bruge

Ekstra parmesan til topping 

Skær svampe i skiver, og svits dem med revet hvidløg i olivenolie. Kom de stegte svampe i en skål, og stil dem til side. Svits nu løg på samme pande, og tilsæt efter 2 minutter grødris. Hæld nu løbende grøntsagsbouillon på panden, og rør med jævne mellemrum i risottoen, så risene ikke brænder på. Bliv ved til al grøntsagsbouilon er absorberet, det tager 15-25 minutter. Vend til slut de stegte svampe, revet parmesan og frosne ærter i risottoen, og smag endeligt til med salt og friskkværnet peber.

Herefter er retten klar til servering.

Risotto med svampe og ærter
bottom of page