top of page

Risotto med svampe og ærter

4 personer | 1 time

Risotto med svampe

Olivenolie

1 fed hvidløg

200 g champignon

1 løg

350 g grødris

1,5 L grøntsagsbouillon (3 terninger)

100 g g revet parmesan

200 g frosne ærter

Du skal også bruge

Ekstra parmesan til topping 

Skær svampe i skiver, og svits dem med revet hvidløg i olivenolie. Kom de stegte svampe i en skål, og stil dem til side. Svits nu løg på samme pande, og tilsæt efter 2 minutter grødris. Hæld nu løbende grøntsagsbouillon på panden, og rør med jævne mellemrum i risottoen, så risene ikke brænder på. Bliv ved til al grøntsagsbouilon er absorberet, det tager 15-25 minutter. Vend til slut de stegte svampe, revet parmesan og frosne ærter i risottoen, og smag endeligt til med salt og friskkværnet peber.

Herefter er retten klar til servering.

Søger du inspiration til flere nemme og budgetvenlige opskrifter, så får du her min opskrift på kartoffelsuppe på kun 10 minutter. 

Risotto med svampe og ærter
bottom of page