top of page
Risotto med svampe og ærter
4 personer | 1 time
Risotto med svampe
Olivenolie
1 fed hvidløg
200 g champignon
1 løg
350 g grødris
1,5 L grøntsagsbouillon (3 terninger)
100 g g revet parmesan
200 g frosne ærter
Du skal også bruge
Ekstra parmesan til topping
Skær svampe i skiver, og svits dem med revet hvidløg i olivenolie. Kom de stegte svampe i en skål, og stil dem til side. Svits nu løg på samme pande, og tilsæt efter 2 minutter grødris. Hæld nu løbende grøntsagsbouillon på panden, og rør med jævne mellemrum i risottoen, så risene ikke brænder på. Bliv ved til al grøntsagsbouilon er absorberet, det tager 15-25 minutter. Vend til slut de stegte svampe, revet parmesan og frosne ærter i risottoen, og smag endeligt til med salt og friskkværnet peber.
Herefter er retten klar til servering.
bottom of page