top of page
SFO gryde med hakket oksekød
2 personer | 40 minutter
SFO gryde
Olivenolie
2-3 fed hvidløg
200 g øko hakket oksekød
3 revet gulerødder
½ fintsnittet spidskål
1 dåse kidneybønner
½ pose majs
1 brev tex mex krydderi (40 g)
2 dl vand
Soyasauce
Salt og friskkværnet peber
Evt. stærk chilisauce
Du skal også bruge
3 dl basmati ris
Vask ris, og kog dem efter anvisning på pakken. Hak i mellemtiden hvidløg, og svits det med hakket oksekød i olivenolie. Tilsæt efter 3 minutter gulerødder og super fintsnittet spidskål. Svits i yderligere 3 minutter, og vend herefter kidneybønner, majs, tex mex og vand i. Lad retten simre under låg i 10-15 minutter, og smag endeligt til med soyasauce, salt, peber og eventuelt lidt chilisauce. Anret SFO gryden i dybe skåle med ris.
Herefter er retten klar til servering.
bottom of page