top of page

SFO gryde med hakket oksekød

2 personer | 40 minutter 

SFO gryde

Olivenolie

2-3 fed hvidløg

200 g øko hakket oksekød

3 revet gulerødder

½ fintsnittet spidskål 

1 dåse kidneybønner

½ pose majs

1 brev tex mex krydderi (40 g)

2 dl vand 

Soyasauce

Salt og friskkværnet peber

Evt. stærk chilisauce 

Du skal også bruge

3 dl basmati ris 

 

Vask ris, og kog dem efter anvisning på pakken. Hak i mellemtiden hvidløg, og svits det med hakket oksekød i olivenolie. Tilsæt efter 3 minutter gulerødder og super fintsnittet spidskål. Svits i yderligere 3 minutter, og vend herefter kidneybønner, majs, tex mex og vand i. Lad retten simre under låg i 10-15 minutter, og smag endeligt til med soyasauce, salt, peber og eventuelt lidt chilisauce. Anret SFO gryden i dybe skåle med ris.

 

Herefter er retten klar til servering.

SFO gryde med hakket oksekød
bottom of page