top of page

Skyr bagels med tunsalat

2 personer | 40 minutter 

Skyr bagels

3 dl blendet havregryn
1 tsk. salt
2 tsk. bagepulver
2,5 dl skyr
1 øko æg til pensling
1 spsk. tørret oregano 

 

Tunsalat
1 dåse tun i olie
2 spsk. skyr
Saften fra ½ limefrugt 
Salt og friskkværnet peber 
1 lille løg 
1 tsk. tørret dild 

Du skal også bruge
Grøn pesto 
125 g cherrytomater 
½ pose salat 

Rør havremel, bagepulver og salt godt sammen, så bagepulver bliver spredt ud. Tilføj skyr og rør ingredienserne til en ensartet og fast dej. Del dejen i 4 dele, og rul dem til boller. Fugt hænderne godt i vand, og form herefter det genkendelige bagelhul. Kom de 4 bagels på en bageplade og pensel med et sammenpisket æg og top med tørret oregano. Gem det sammenpiskede æg til i morgen, hvor vi skal lave tærte.

Bag de nemme bagels på 200°C varmluft i 20-25 minutter, og lad dem køle af så midten ikke bliver klæg.

Dræn tun for olie, og vend det sammen med skyr, friskpresset limesaft, salt, friskkværnet peber, løg og tørret dild, og fyld den i de 4 bagels med grøn pesto, salat og cherrytomater. 

Herefter er de klar til servering.

Skyr bagels med tunsalat
bottom of page