top of page

Spinatvaffel med spejlæg og chorizo

2 personer | 25 minutter

2 håndfulde frisk spinat

1 dl hvedemel

1 dl grahamsmel

2 økologiske æg

1 tsk. bagepulver

1 knivspids flagesalt

20 g smeltet smør

2 økologiske æg

Smagsneutral olie

Chiliflager

Salt og friskkværnet peber

2 håndfulde chorizo i skiver

½ bundt finthakket purløg

 

Bland spinat, mel, æg, bagepulver, flagesalt og smeltet smør til en ensartet masse, og tilbered i alt 4 spinatvafler i et vaffeljern. Slå æg ud på en middelvarm pande med olie, og krydr med salt, peber og chiliflager. Tilbered herefter chorizo på panden, så også de bliver lune. Anret de lune spinatvafler på tallerkener, og top med spejlæg, skiver af chorizo og purløg.

Spinatvaffel med spejlæg og chorizo
bottom of page