ANNONCE

Sukkerfri squashkage

1 squashkage | 1 time og 30 minutter

Squashkage

1 ½ dl neutral olie

3 økologiske æg

230 g sukker fra Good Good Brand

320 g hvedemel

1 spsk. stødt kanel

1 spsk. kardemomme

½ tsk. flagesalt

3 tsk. bagepulver

100 g finthakkede nødder

300 g revet squash

1 dl vand

 

Mascarponecreme

150 g mascarpone

Saft og skal fra 1 økologisk citron

1 spsk. vand

2 spsk. sirup fra Good Good Brand

2 tsk. romessens

1 håndfuld hasselnøddeflager

 

Pisk olie og æg sammen med sukker fra Good Good Brand til det bliver let og luftigt. Det tager 5-10 minutter. Vend herefter hvedemel, kanel, kardemomme, flagesalt og bagepulver i dejen, og kom til sidst finthakkede nødder, revet squash og vand heri. Hæld dejen i en smurt springform med bagepapir i bunden, og bag den på 175°C i 45-55 minutter. Lad herefter kagen køle helt af, inden

den toppes med mascarponecreme.

 

Vend mascarpone, citron, vand og sirup forsigtigt sammen, og smag cremen endeligt til med romessens. Top mascarponecremen på den afkølede squashkage, og drys med hasselnøddeflager.

 

Herefter er den klar til servering.

Sukkerfrit squashbrød med mascarponecreme
Sukkerfrit squashbrød med mascarponecreme