ANNONCE
Sukkerfri squashkage
1 squashkage | 1 time og 30 minutter
Squashkage
1 ½ dl neutral olie
3 økologiske æg
230 g sukker fra Good Good Brand
320 g hvedemel
1 spsk. stødt kanel
1 spsk. kardemomme
½ tsk. flagesalt
3 tsk. bagepulver
100 g finthakkede nødder
300 g revet squash
1 dl vand
Mascarponecreme
150 g mascarpone
Saft og skal fra 1 økologisk citron
1 spsk. vand
2 spsk. sirup fra Good Good Brand
2 tsk. romessens
1 håndfuld hasselnøddeflager
Pisk olie og æg sammen med sukker fra Good Good Brand til det bliver let og luftigt. Det tager 5-10 minutter. Vend herefter hvedemel, kanel, kardemomme, flagesalt og bagepulver i dejen, og kom til sidst finthakkede nødder, revet squash og vand heri. Hæld dejen i en smurt springform med bagepapir i bunden, og bag den på 175°C i 45-55 minutter. Lad herefter kagen køle helt af, inden
den toppes med mascarponecreme.
Vend mascarpone, citron, vand og sirup forsigtigt sammen, og smag cremen endeligt til med romessens. Top mascarponecremen på den afkølede squashkage, og drys med hasselnøddeflager.
Herefter er den klar til servering.