top of page

ANNONCE

Sukkerfrie trøffelkugler

18 trøffelkugler | 15 minutter + 30 minuter på køl

Trøffelkugler

150 g blendet havregryn

4 spsk. kakaopulver

60 g blødt smør

½ dl stærk kaffe

5 spsk. hindbærsyltetøj fra Good Good Brand

½ tsk. flagesalt

100 g friske dadler uden sten

2 spsk. romessens

 

Du skal også bruge

Kokosmel

 

Kom alle ingredienser i en skål, og kør dejen til en blød og ensartet masse. Jeg bruger en røremaskine, så smør og friske dadler bliver godt fordelt. Smag herefter endeligt til med romessens, og stil trøffel-massen på køl i 30 minutter. Rul herefter den afkølede trøffelmasse til kugler, og tril dem i tørret kokosmel.

 

Herefter er de klar til servering.

Sukkerfri trøffelkugler med dadler
bottom of page