top of page
ANNONCE
Teriyaki laks med edamamebønner
4 personer | 45 minutter
2 spsk. brun farin
½ dl soyasauce
2 spsk. sesamolie
Saften fra 1 limefrugt
3 spsk. revet ingefær
2 fed revet hvidløg
1 tsk. chiliflager
1 laksestykke (600 g)
3 dl havreris
200 g edamamebønner uden skræl
1 limefrugt i skiver
Finthakket forårsløg
Frisk koriander
Sesamfrø
Rør brun farin, soyasauce, sesamolie, friskpresset limesaft, ingefær, hvidløg og chiliflager til en tyk teriyakisauce. Læg laksestykket med kødet nedad i et ovnfast fad, og hæld teriyakisaucen over. Stil fadet på køl i 20 minutter, så fisken kan trække smag. Vend laksestykket med kødet opad, og kom fadet i ovnen på 180°C i 20 minutter.
Kog havreris efter anvisning på pakken, og anret i skåle med teriyaki laks, edamamebønner, lime, forårsløg, frisk koriander og sesamfrø.
bottom of page