Teriyaki nudler med broccoli 

2 personer | 25 minutter

Teriyaki nudler

2 nudler med oksekødssmag

1 dl nudlervand 

0,5 dl soya

3 spsk. brun farin 

2 fed hvidløg

Du skal også bruge

½ broccoli (200 g)

Broccolistok til garnish  

 

Kom nudler i en skål med kogende vand, og lad dem trække under låg i 5 minutter. Dræn herefter vandet fra (men gem 1 dl), og stil nudlerne til side. Kom soya på en pande med nudlervand, soya, brun farin, revet hvidløg og smagsposer fra nudlerne, og lad det koge sammen i 8-10 minutter. Vend små broccolibuketter og de tilberedte nudler heri, og rør godt rundt. Anret til slut i to skåle, og top med små tern af frisk broccolistok.

  

Herefter er retten klar til servering.

Teriyaki nudler med broccoli