ANNONCE

Vegansk dahl med frisk koriander

4 personer | 30 minutter

4 personer | 30 minutter

 

2 finthakkede løg

4 revet fed hvidløg

2 spsk. revet ingefær

1 tsk. gurkemeje

1 spsk. stødt koriander

1 spsk. spidskommen

2 spsk. garam masala

Olivenolie

300 g røde linser

7 dl grøntsagsbouillon

400 g hakkede tomater

Salt og friskkværnet peber

 

3 dl havreris

Sojayoghurt

Sesamfrø

Frisk koriander

Svits løg og hvidløg med krydderier og olivenolie i en gryde, og tilsæt efter 2-3 minutter røde linser. Lad linserne stege med i yderligere 3 minutter, og hæld så bouillon og hakkede tomater i gryden. Lad den veganske dahl koge under låg i 20 minutter, og smag endeligt til med salt og friskkværnet peber.

 

Kog havreris efter anvisning på pakken, og anret i skåle med dahl, sesamfrø, sojayoghurt og blade af frisk koriander.

Vegansk dahl med havreris og sojayoghurt