top of page
ANNONCE
Vegansk dahl med frisk koriander
4 personer | 30 minutter
4 personer | 30 minutter
2 finthakkede løg
4 revet fed hvidløg
2 spsk. revet ingefær
1 tsk. gurkemeje
1 spsk. stødt koriander
1 spsk. spidskommen
2 spsk. garam masala
Olivenolie
300 g røde linser
7 dl grøntsagsbouillon
400 g hakkede tomater
Salt og friskkværnet peber
3 dl havreris
Sojayoghurt
Sesamfrø
Frisk koriander
​
Svits løg og hvidløg med krydderier og olivenolie i en gryde, og tilsæt efter 2-3 minutter røde linser. Lad linserne stege med i yderligere 3 minutter, og hæld så bouillon og hakkede tomater i gryden. Lad den veganske dahl koge under låg i 20 minutter, og smag endeligt til med salt og friskkværnet peber.
Kog havreris efter anvisning på pakken, og anret i skåle med dahl, sesamfrø, sojayoghurt og blade af frisk koriander.
bottom of page