top of page

ANNONCE

Vegansk one pot med tomat

4 portioner | 25 minutter

One pot med oliven

250-300 g tør pasta
1 finthakket løg
3 fed finthakkede hvidløg
10 halverede cherrytomater
10 halverede oliven
1 dl syltede hvidløg i chiliolie
400 g hakkede tomater
4 dl vand
1 håndfuld frisk basilikum
2 spsk. tørret oregano
2 spsk. olivenolie
Salt og friskkværnet peber

​

Du skal også bruge

Cherrytomater

Frisk basilikum

​

Kom alle ingredienser (pånær pasta) i en støbejernsgryde, og læg låg på gryden. Giv retten et hurtigt opkog og skru herefter ned på middelvarme. Tilsæt nu pasta, og rør i retten med jævne mellemrum, så pastaen ikke koger fast i bunden. Lad retten simre i omkring 10-12 minutter, eller indtil pastaen er kogt færdig.

 

Servér med friske cherrytomater og basilikum.

One pot pasta med cherrytomater og basilikum
One pot pasta med cherrytomater og basilikum
bottom of page