top of page
ANNONCE
Vegansk one pot med tomat
4 portioner | 25 minutter
One pot med oliven
250-300 g tør pasta
1 finthakket løg
3 fed finthakkede hvidløg
10 halverede cherrytomater
10 halverede oliven
1 dl syltede hvidløg i chiliolie
400 g hakkede tomater
4 dl vand
1 håndfuld frisk basilikum
2 spsk. tørret oregano
2 spsk. olivenolie
Salt og friskkværnet peber
​
Du skal også bruge
Cherrytomater
Frisk basilikum
​
Kom alle ingredienser (pånær pasta) i en støbejernsgryde, og læg låg på gryden. Giv retten et hurtigt opkog og skru herefter ned på middelvarme. Tilsæt nu pasta, og rør i retten med jævne mellemrum, så pastaen ikke koger fast i bunden. Lad retten simre i omkring 10-12 minutter, eller indtil pastaen er kogt færdig.
Servér med friske cherrytomater og basilikum.
bottom of page