top of page

ANNONCE

Vegetarisk Cannelloni 

4 personer | 45 minutter

Tomatsauce

2 løg

3 fed hvidløg

Olivenolie

1 spsk. tomatpure

1 spsk. sukker

2 dåser hakkede tomater

1 spsk. tørret oregano

1 spsk. chiliflager

Salt og friskkværnet peber

 

Spinatcreme

250 g spinat

Olivenolie

1 tsk. chiliflager

500 g mascarpone

Salt og friskkværnet peber

 

Du skal også bruge

140 g revet mozzarella

200 g friske lasagneplader

 

Svits løg og hvidløg i olivenolie, og tilsæt herefter tomatpure og sukker. Kom efter nogle minutter hakkede tomater, oregano og chiliflager i tomatsaucen, og smag til med salt og friskkværnet peber. Lad tomatsaucen simre under låg, mens mascarponecremen forberedes.

 

Svits spinat i olivenolie og chiliflager, til størstedelen af væsken er forsvundet. Vend nu spinaten sammen med mascarpone, og smag til med salt og friskkværnet peber.

 

Fyld halvdelen af tomatsaucen i bunden af et ildfast fad, og rul rør af friske lasagneplader med spinatcreme. Kom den anden halvdel tomatsauce over de fyldte rør, og drys med mozzarellaost. Bag retten på 220° varmluft i 15-20 minutter.

 

Herefter er retten klar til servering.

Vegetarisk Cannelloni
bottom of page