top of page

Veggie schnitzel med kartofler 

2 personer | 45 minutter

Bagte kartofler

500 g kartofler

Olivenolie og salt 

 

Veggie schnitzler

2 veggie schnitzler 

Olivenolie

Salt og friskkværnet peber

Du skal også bruge 

125 g cherrytomater 

½ pose salat 

Creme fraiche dressing 

 

Skyl kartofler, og grub dem med olivenolie og rigeligt salt. Kom kartoflerne i et ildfast fad, og bag dem på 220°C varmluft i 35-40 minutter. 

 

Skyl i mellemtiden salat, og skær cherrytomater i halve. Kom olivenolie på en middelvarm pande, og steg de vegetariske schnitzler 10 minutter på hver side. Krydr dem godt med salt og friskkværnet peber. 

 

Åbne de varme kartofler op, og krydr med salt og friskkværnet peber. Top kartoflerne med salat, cherrytomater, veggie schnitzel og creme fraiche dressing.

 

Herefter er retten klar til servering.

Veggie schnitzel med kartofler
bottom of page