top of page
Veggie schnitzel med kartofler
2 personer | 45 minutter
Bagte kartofler
500 g kartofler
Olivenolie og salt
Veggie schnitzler
2 veggie schnitzler
Olivenolie
Salt og friskkværnet peber
Du skal også bruge
125 g cherrytomater
½ pose salat
Creme fraiche dressing
Skyl kartofler, og grub dem med olivenolie og rigeligt salt. Kom kartoflerne i et ildfast fad, og bag dem på 220°C varmluft i 35-40 minutter.
Skyl i mellemtiden salat, og skær cherrytomater i halve. Kom olivenolie på en middelvarm pande, og steg de vegetariske schnitzler 10 minutter på hver side. Krydr dem godt med salt og friskkværnet peber.
Åbne de varme kartofler op, og krydr med salt og friskkværnet peber. Top kartoflerne med salat, cherrytomater, veggie schnitzel og creme fraiche dressing.
Herefter er retten klar til servering.
bottom of page