Alix Earle Recovery Soup
2 L | 40 minutter
Alix Earle Recovery Soup
1,8 L hønesbouillon (3 terninger)
2 løg
3 gulerødder
2 stængler bladselleri
3 fed hvidløg
3 x 3 cm ingefær
Saften fra ½ citron
1 ‘chef du fond’
Salt og friskkværnet peber
Du skal også bruge
3 dl suppekorn
1 spsk. smør
Kom hønesbouillon, løg, gulerod bladselleri, hvidløg, ingefær, citron, chef du fond, salt og friskkværnet peber i en gryde, og lad det koge under låg på middel varme i 25-30 minutter. Kom herefter alle grøntsagerne i en blender med en smule suppe, og blend det til en cremet og lind konsistens. Vend den cremede pure i suppen, og smag den endeligt til.
Kog suppehorn efter anvisning på pakken, og vend dem med en klat smør. Top den lindrende suppe med suppehorn og friskkværnet peber.
Herefter er den klar til servering.
Er du forkølet? Så finder du opskriften på hjemmelavede ingefærshots med citron lige her.
