top of page

Andebryst i rosmarin

6 personer | 30 minutter

Andebryster

3 andebryster af 280 g
Salt

 

Du skal også bruge
½ bundt rosmarin

Dup kødet tørt med køkkenrulle, og fjern sener med en skarp kniv. Rids fedtsiden og drys med rigeligt salt.

 

Læg andebrysterne med fedtsiden nedad på en kold pande, og steg dem på høj varme i 8 minutter. Vend herefter andebrysterne, og skru temperaturen ned på middel varme. Læg kviste af frisk rosmarin på panden, og lad andebrysterne tilberede færdig i 7-10 minutter alt efter hvor rosa du ønsker dit kød (minimum 60 grader). Du kan med fordel bruge en ske, til at hælde fedtet fra panden ovenpå andebrysterne.

 

Lad kødet hvile utildækket i 10 minutter, og skær det så i tynde skiver med en skarp kniv.

Herefter er de klar til servering

Andebryst i rosmarin
bottom of page