top of page

Blåmuslinger dampet i vin

2 personer | 25 minutter 

Blåmuslinger dampet i vin

1 spsk. smør 
Fars fra 1 salsiccia pølse
½ rød peberfrugt 
2 gulerødder
1 fed hvidløg
½ fennikel 
1 kg blåmuslinger 
3 dl vin (hvid, rosé eller orange)
2 dl piskefløde 38%

Du skal også bruge
Salt og friskkværnet peber 
1 håndfuld bredbladet persille 
½ citron 

Svits salsiccia i smør, og tilsæt efter nogle minutter peberfrugt, gulerødder, hvidløg og fennikel. Svits i yderligere nogle minutter, og tilsæt rensede og skrubbede blåmuslinger. Kom vin og piskefløde på muslingerne, og lad dem dampe under låg i 6 minutter. 

Løft låget, og krydr med salt, friskkværnet peber, persille og friskpresset citron.

Herefter er de klar til servering.

Tip: Er du vild med fisk? Så finder du opskriften på den lækreste laksemousse lige her.

Blåmuslinger dampet i vin
bottom of page