Blåmuslinger dampet i vin
2 personer | 25 minutter
Blåmuslinger dampet i vin
1 spsk. smør
Fars fra 1 salsiccia pølse
½ rød peberfrugt
2 gulerødder
1 fed hvidløg
½ fennikel
1 kg blåmuslinger
3 dl vin (hvid, rosé eller orange)
2 dl piskefløde 38%
Du skal også bruge
Salt og friskkværnet peber
1 håndfuld bredbladet persille
½ citron
Svits salsiccia i smør, og tilsæt efter nogle minutter peberfrugt, gulerødder, hvidløg og fennikel. Svits i yderligere nogle minutter, og tilsæt rensede og skrubbede blåmuslinger. Kom vin og piskefløde på muslingerne, og lad dem dampe under låg i 6 minutter.
Løft låget, og krydr med salt, friskkværnet peber, persille og friskpresset citron.
Herefter er de klar til servering.
Tip: Er du vild med fisk? Så finder du opskriften på den lækreste laksemousse lige her.
