top of page

Blinis med laksemousse

20 stk. | 45 minutter + 30 minutter på køl

Laksemousse

400 g koldrøget laks

3 spsk. mayonnaise

1 stængel finthakket bladselleri

4 spsk. finthakket kapers

Saften fra 1 økologisk limefrugt

Salt og friskkværnet peber

 

Du skal også bruge

20 blinis pandekager

Smør til stegning

100 g ørredrogn

1 bakke karse

 

Fjern skind fra den koldrøgede laks, og kør den cremede i en minihakker eller foodprocessor. Vend laksen sammen med mayonnaise, finthakket bladselleri, finthakket kapers, limesaft, salt og peber. Kom mousse på køl, og lad den trække i minimum 30 minutter, gerne længere. 

 

Lun blinis pandekager i smør på en pande, og anret med laksetatar, ørredrogn og en masse karse.

 

Herefter er de klar til servering.

Blinis med laks og ørredrogn
bottom of page