top of page

ANNONCE

Brownie med mint

1 brownie | 45 minutter + 2 timers afkøling

Browniedej

115 g smør

200 g sukker

80 g mørk chokolade 70%

100 g hvedemel

20 g kakaopulver

1 spsk. vaniljeessens

½ tsk. flagesalt

2 økologiske æg

1 økologisk æggeblomme

80 g grofthakket Fazermint

Du skal også bruge

80 g finthakket Fazermint

Smelt smør i en gryde og tilsæt sukker. Vend chokolade i dejen, og rør til al chokolade er smeltet. Tilsæt vanilje, flagesalt, kakaopulver, hvedemel, æg og æggeblomme, og rør dejen godt sammen i nogle minutter.  

 

Vend finthakkede Fazermint i dejen, og fordel den i en 20x20 cm form beklædt med bage-papir. Top til slut med ekstra Fazermint, og bag brownien på 170°C alm. ovn i 30 minutter.

 

Lad kagen køle helt af i minimum 2 timer.

Herefter er den klar til servering.

Brownie med mint
bottom of page