top of page
ANNONCE
Brownie med mint
1 brownie | 45 minutter + 2 timers afkøling
Browniedej
115 g smør
200 g sukker
80 g mørk chokolade 70%
100 g hvedemel
20 g kakaopulver
1 spsk. vaniljeessens
½ tsk. flagesalt
2 økologiske æg
1 økologisk æggeblomme
80 g grofthakket Fazermint
Du skal også bruge
80 g finthakket Fazermint
Smelt smør i en gryde og tilsæt sukker. Vend chokolade i dejen, og rør til al chokolade er smeltet. Tilsæt vanilje, flagesalt, kakaopulver, hvedemel, æg og æggeblomme, og rør dejen godt sammen i nogle minutter.
Vend finthakkede Fazermint i dejen, og fordel den i en 20x20 cm form beklædt med bage-papir. Top til slut med ekstra Fazermint, og bag brownien på 170°C alm. ovn i 30 minutter.
Lad kagen køle helt af i minimum 2 timer.
Herefter er den klar til servering.

bottom of page