top of page

Bruschetta med hindbær

16 stk. | 45 minutter 

Brød

1 ciabattabrød

Olivenolie

Salt og friskkværnet peber

2 ruller gedeost

 

Løgkompot

3 rødløg

2 spsk. rørsukker

Olivenolie

½ dl balsamico

½ dl vand

 

Du skal også bruge

16 hindbær

16 skiver æble

Friskkværnet peber

 

Skær ciabattabrød i skiver, og pensel med olivenolie på begge sider. Drys med salt og peber, og læg en skive gedeost på. Bag brødene på 200°C varmluft i 5-8 minutter.

 

Skær rødløg i tynde skiver, og svits dem på en pande med rørsukker og olie. Tilsæt balsamico og vand på panden, og rør til væsken er fordampet. Det tager omkring 5 minutter.

 

Top de lune brød med løgkompot, tynde skiver af æble, friske hindbær og friskkværnet peber.

 

Herefter er de klar til servering.

Bruschetta med hindbær og gedeost
bottom of page