top of page
Bruschetta med hindbær
16 stk. | 45 minutter
Brød
1 ciabattabrød
Olivenolie
Salt og friskkværnet peber
2 ruller gedeost
Løgkompot
3 rødløg
2 spsk. rørsukker
Olivenolie
½ dl balsamico
½ dl vand
Du skal også bruge
16 hindbær
16 skiver æble
Friskkværnet peber
Skær ciabattabrød i skiver, og pensel med olivenolie på begge sider. Drys med salt og peber, og læg en skive gedeost på. Bag brødene på 200°C varmluft i 5-8 minutter.
Skær rødløg i tynde skiver, og svits dem på en pande med rørsukker og olie. Tilsæt balsamico og vand på panden, og rør til væsken er fordampet. Det tager omkring 5 minutter.
Top de lune brød med løgkompot, tynde skiver af æble, friske hindbær og friskkværnet peber.
Herefter er de klar til servering.
bottom of page