top of page
Fish tacos med syltede rødløg
10 stk. | 40 minutter
Koldhævede soft tacos
Hvedemel
Fiskedeller
400 g torskefars
½ dl ristede sesamfrø
Skal fra 1 økologisk limefrugt
Salt og friskkværnet peber
Smagsneutral olie
Du skal også bruge
½ spidskål
1 forårsløg
Chilimayo
1 limefugt i både
Kom den koldhævede dej på et meldrysset bord, og del den i 10. Rul dejen tyndt ud, og tilbered de tynde tacos på en meget varm pande. De skal have 45-60 sekunder på hver side, og herefter holdes lune på en tallerken med staniol over.
Vend fiskefars sammen med sesamfrø, revet limeskal, salt og friskkværnet peber, og steg små fiskedeller i smagsneutral olie.
Fyld de lune tacos med finthakket spidskål, fiskedeller, syltede rødløg og finthakket forårsløg. Top med chilimayonnaise og limebåde.
Herefter er de klar til servering.
bottom of page