top of page

Fish tacos med syltede rødløg

10 stk. | 40 minutter

Koldhævede soft tacos

½ portion koldhævet dej

Hvedemel

Fiskedeller

400 g torskefars

½ dl ristede sesamfrø

Skal fra 1 økologisk limefrugt

Salt og friskkværnet peber

Smagsneutral olie

 

Du skal også bruge

½ spidskål 

Syltede rødløg

1 forårsløg

Chilimayo

1 limefugt i både

 

Kom den koldhævede dej på et meldrysset bord, og del den i 10. Rul dejen tyndt ud, og tilbered de tynde tacos på en meget varm pande. De skal have 45-60 sekunder på hver side, og herefter holdes lune på en tallerken med staniol over.

 

Vend fiskefars sammen med sesamfrø, revet limeskal, salt og friskkværnet peber, og steg små fiskedeller i smagsneutral olie.

 

Fyld de lune tacos med finthakket spidskål, fiskedeller, syltede rødløg og finthakket forårsløg. Top med chilimayonnaise og limebåde.

 

Herefter er de klar til servering.

Fish tacos med chilimayo
bottom of page