ANNONCE

Gulerodskage med æblemos

1 gulerodskage | 2 timer

Gulerodskage

4 økologiske æg

200 g sukker

150 g brun farin

175 ml rapsolie

2 tsk. økologisk bagepulver fra Dr. Oetker

280 g hvedemel

1 spsk. kanel

1 tsk. kardemomme

350 g fintrevet økologiske gulerødder

50 g hakkede mandler fra Dr. Oetker

130 g æblemos

 

Smørcreme

1 brev Base for Buttercream

200 g stuetempereret smør

Concentrated Colour Green og Orange fra Dr. Oetker

 

Pisk æg, sukker og brun farin til en tyk æggesnaps, og tilsæt olie. Kom bagepulver, hvedemel og krydderier i dejen, og vend herefter gulerod, mandler og æblemos i. Kom dejen i en smurt springform, og bag gulerodskagen på 180°C varmluft i 50-60 minutter. Lad herefter gulerodskagen køle helt af.

 

Kom smørcreme og smør i en skål, og pisk det med en håndmixer i 4 minutter. Kom en lille mængde smørcreme i 2 skåle, og farv smørcremen henholdsvis orange og grøn med geléfarve.

 

Smør den afkølede gulerodskage op med et tyndt lag hvid smørcreme, og stil den på køl. Smør efter 30 minutter det sidste lag smørcreme på gulerodskagen, og pynt med små gulerødder af smørcreme og eventuelt lidt hakkede mandler inden servering.

Gulerodskage med æblemos
Gulerodskage med æblemos