top of page
Hindbær fastelavn croissanter
4 stk. | 1 time + 1 time på køl
Croissanter
4 frosne croissanter
Hindbærflødeskum
1/2 dl sukker
2 dl frosne hindbær
2,5 dl piskefløde 38%
Du skal også bruge
4 spsk. hindbærsyltetøj
Flormelis
Evt. frysetørret hindbær
Bag croissanter efter efter anvisning på pakken, og lad dem køle af. Kog i mellemtiden sukker og hindbær til en tyk hindbærculis, og lad den køle helt af i minimum 1 time, gerne længere. Pisk piskefløde til flødeskum, vend den forsigtigt sammen med den afkølede hindbærculis og kom hindbærskummen på en sprøjtepose.
Flæk de afkølede croissanter med en brødkniv, og fyld dem med hindbærsyltetøj og hindbærskum. Top til slut med sigtet flormelis.
Herefter er de klar til servering.
bottom of page