top of page

Hindbær fastelavn croissanter

4 stk. | 1 time + 1 time på køl

Croissanter

4 frosne croissanter 

Hindbærflødeskum

1/2 dl sukker

2 dl frosne hindbær

2,5 dl piskefløde 38%

 

Du skal også bruge

4 spsk. hindbærsyltetøj

Flormelis

Evt. frysetørret hindbær

 

Bag croissanter efter efter anvisning på pakken, og lad dem køle af. Kog i mellemtiden sukker og hindbær til en tyk hindbærculis, og lad den køle helt af i minimum 1 time, gerne længere. Pisk piskefløde til flødeskum, vend den forsigtigt sammen med den afkølede hindbærculis og kom hindbærskummen på en sprøjtepose.

 

Flæk de afkølede croissanter med en brødkniv, og fyld dem med hindbærsyltetøj og hindbærskum. Top til slut med sigtet flormelis.

 

Herefter er de klar til servering.

Hindbær fastelavn croissant
bottom of page