top of page
ANNONCE
Snebolde med sprød sukkerskal
25 stk. | 1 time + 2 timer på køkkenbordet
Snebolde
400 g marcipan
250 g smeltet Pure Dark 70%
Sprød frosting
2 økologiske æggehvider
400 g flormelis
1 spsk. citronsaft
100 g perlesukker blendet i en kaffekværn
Del marcipan i 25 stykker, og tril det til kugler. Kom en
tandstik i hver marcipankugle, og dyp dem i smeltet chokolade. Lad marcipankuglerne stå på køkkenbordet, indtil chokoladen er helt størknet.
Pisk æggehvider, flormelis og citronsaft til en sej glasur med en håndmixer. Dyp marcipankuglerne i den tykke glasur, og lad dem dryppe godt af. Rul til sidst kuglerne i det kværnede perlesukker, og lad dem størkne på køkkenbordet i minimum 2 timer, gerne
længere.
Herefter er de sprøde snebolde klar til servering.
bottom of page