top of page
Koldskål chiagrød til mange
20 personer | 25 minutter + 8 timer på køl
Koldskål chiagrød
10 spsk. chiafrø
8 dl koldskål
1 L vaniljeskyr
Jordbærkompot
400 g frosne jordbær
4-6 spsk. sukker
Du skal også bruge
20 friske jordbær
200 g kammerjunker
Bland chiafrø og koldskål i en bøtte med låg, og lad den trække natten over på køl.
Kom jordbær og sukker i en kasserolle, og lad det koge op under omrøring. Lad det koge i 5-10 minutter på middelvarme, til det opnår en mere fast konsistens. Tag kompotten af komfuret, og lad den køle af.
Vend chiagrøden sammen med vaniljeskyr, og fordel de i 20 små skåle. Top med jordbærkompot, friske jordbær og knuste kammerjunker.
Herefter er den klar til servering.
bottom of page