top of page

Koldskål chiagrød til mange

20 personer | 25 minutter + 8 timer på køl 

Koldskål chiagrød

10 spsk. chiafrø 
8 dl koldskål 
1 L vaniljeskyr 

 

Jordbærkompot
400 g frosne jordbær 
4-6 spsk. sukker

 

Du skal også bruge
20 friske jordbær 
200 g kammerjunker 

Bland chiafrø og koldskål i en bøtte med låg, og lad den trække natten over på køl. 

Kom jordbær og sukker i en kasserolle, og lad det koge op under omrøring. Lad det koge i 5-10 minutter på middelvarme, til det opnår en mere fast konsistens. Tag kompotten af komfuret, og lad den køle af.

Vend chiagrøden sammen med vaniljeskyr, og fordel de i 20 små skåle. Top med jordbærkompot, friske jordbær og knuste kammerjunker.

Herefter er den klar til servering.

Koldskål chiagrød med jordbærkompot
bottom of page