Linsesuppe med kokosmælk
2 L | 30 minutter
Linsesuppe med kokosmælk
1 stort løg
Olivenolie
2 fed hvidløg
3 x 3 cm ingefær
1 grøn chili
400 g røde linser
1 dåse kokosmælk 18%
8 dl grøntsagsbouillon (3 terninger)
Salt og friskkværnet peber
1 tsk. stødt koriander
1 tsk. chiliflager
2 spsk. spidskommen
Du skal også bruge
2 tomater
Brødcroutoner
Svits finthakket løg i olivenolie, og tilsæt efter 2 minutter hvidløg, ingefær og chili. Svits i yderligere 2 minutter, og tilsæt skyllede linser. Kom kokosmælk og bouillon i gryden, og lad linserne tilberede under låg ved svag-middel varme i 20 minutter. Husk at røre i gryden med jævne mellemrum, og tilsæt eventuelt ekstra vand, hvis konsistensen bliver for tyk.
Smag endeligt til med krydderier, og top den varme suppe med tern af friske tomater, sprøde brødcroutoner og friskkværnet peber.
Herefter er den klar til servering.
Er du vild med suppe? Så finder du opskriften på kyllingesuppe med ingefær lige her.