Lyn spaghetti med pande kødsovs
2 personer | 25 minutter
Pande kødsovs
Olivenolie
1 løg
2 fed hvidløg
2 gulerødder
½ bundt bladselleri
200 g hakket oksekød
1-2 spsk. sukker
140 g tomatpure
280 g vand
Tørret oregano
½ bundt friskhakket persille
Salt og friskkværnet peber
Du skal også bruge
250 g spaghetti
Svits løg og hvidløg i olivenolie, og tilsæt efter 3 minutter gulerødder, bladselleri og hakket oksekød. Svits i yderligere 3 minutter, og tilsæt sukker, tomatpure, vand, tørret oregano og persille. Lad pande kødsovsen simre i 10-15 minutter, og smag endeligt til med salt, peber og eventuelt ekstra sukker. Kog spaghetti efter anvisning på pakken, og top med pandekødsovs og ekstra persille.
Herefter er retten klar til servering.
Er du vild med pasta? Så få opskriften på forårspasta med ærter og citron lige her.