top of page

Marry me chicken soup

2 L | 30 minutter 

Marry me chicken soup

1 løg
2 fed hvidløg 
Olivenolie 
300 g kyllingebryst (eller udbenet lår)
8 soltørrede tomater i olie 
70 g tomatpuré
1 dåse flåede tomater 
5 dl hønsebouillon (2 terninger) 
100 g neutral flødeost eller mascarpone
1 spsk. tørret oregano 
Salt og friskkværnet peber 
2 håndfulde frisk spinat 

 

Du skal også bruge
100 g suppehorn 
Friskkværnet peber 

Svits finthakkede løg og revet hvidløg i olivenolie, og tilsæt efter 2 minutter kylling skåret i tern. Svits i yderligere 5 minutter, og tilsæt finthakkede soltørrede tomater, tomatpuré, flåede tomater, hønsebouillon, hønsebouillon, tørret oregano, salt og friskkværnet peber. 

Lad suppen koge under låg i 10-15 minutter, og kog i mellemtiden suppehorn efter anvisning på pakke. Vend frisk spinat i suppen, og smag endeligt til med salt og friskkværnet peber.

Herefter er den klar til servering.

 

Tip: Jeg har så mange lækre opskrifter på suppe, og du finder dem alle sammen her i samlet mappe.

Marry me chicken soup
bottom of page