Marry me chicken soup
2 L | 30 minutter
Marry me chicken soup
1 løg
2 fed hvidløg
Olivenolie
300 g kyllingebryst (eller udbenet lår)
8 soltørrede tomater i olie
70 g tomatpuré
1 dåse flåede tomater
5 dl hønsebouillon (2 terninger)
100 g neutral flødeost eller mascarpone
1 spsk. tørret oregano
Salt og friskkværnet peber
2 håndfulde frisk spinat
Du skal også bruge
100 g suppehorn
Friskkværnet peber
Svits finthakkede løg og revet hvidløg i olivenolie, og tilsæt efter 2 minutter kylling skåret i tern. Svits i yderligere 5 minutter, og tilsæt finthakkede soltørrede tomater, tomatpuré, flåede tomater, hønsebouillon, hønsebouillon, tørret oregano, salt og friskkværnet peber.
Lad suppen koge under låg i 10-15 minutter, og kog i mellemtiden suppehorn efter anvisning på pakke. Vend frisk spinat i suppen, og smag endeligt til med salt og friskkværnet peber.
Herefter er den klar til servering.
Tip: Jeg har så mange lækre opskrifter på suppe, og du finder dem alle sammen her i samlet mappe.
