top of page

Mega nem lasagnesuppe

2 L | 25 minutter

Mega nem lasagnesuppe

​1 løg 
2 fed hvidløg 
Olivenolie 
400 g hakket oksekød 
2 stængler bladselleri 
3 gulerødder 
140 g tomatpure 
2 spsk. sukker 
1 dåse flåede tomater 
8 dl bouillon (2 terninger)
1 spsk. tørret oregano 
Salt og friskkværnet peber 
2,5 dl piskefløde 
1 håndfuld frisk basilikum 
4 lasagneplader

 

Du skal også bruge 
100 g revet mozzarella 

Svits finthakket løg og revet hvidløg i olivenolie i en middelvarme gryde, og tilsæt efter 2 minutter hakket oksekød. Svits i yderligere 3 minutter, og tilsæt bladselleri, revet gulerod, tomatpuré og sukker. Kom herefter flåede tomater i gryden med bouillon, tørret oregano, salt og friskkværnet peber.

Lad retten koge under låg i 5 minutter, og tilsæt piskefløde, frisk basilikum og knuste lasagneplader. Lad retten tilberede under låg i 7-8 minutter, og rør rundt ved jævne mellemrum. Smag endelig til, og top den færdig ret med revet mozzarella.

Herefter er den klar til servering.

Er du i humør til mere italiensk? Så finder du opskrifter pasta med kødboller og tomatsauce lige her.

Mega nem lasagnesuppe
bottom of page