Mega nem lasagnesuppe
2 L | 25 minutter
Mega nem lasagnesuppe
1 løg
2 fed hvidløg
Olivenolie
400 g hakket oksekød
2 stængler bladselleri
3 gulerødder
140 g tomatpure
2 spsk. sukker
1 dåse flåede tomater
8 dl bouillon (2 terninger)
1 spsk. tørret oregano
Salt og friskkværnet peber
2,5 dl piskefløde
1 håndfuld frisk basilikum
4 lasagneplader
Du skal også bruge
100 g revet mozzarella
Svits finthakket løg og revet hvidløg i olivenolie i en middelvarme gryde, og tilsæt efter 2 minutter hakket oksekød. Svits i yderligere 3 minutter, og tilsæt bladselleri, revet gulerod, tomatpuré og sukker. Kom herefter flåede tomater i gryden med bouillon, tørret oregano, salt og friskkværnet peber.
Lad retten koge under låg i 5 minutter, og tilsæt piskefløde, frisk basilikum og knuste lasagneplader. Lad retten tilberede under låg i 7-8 minutter, og rør rundt ved jævne mellemrum. Smag endelig til, og top den færdig ret med revet mozzarella.
Herefter er den klar til servering.