top of page

Mexi suppe med bønner

2 L | 45 minutter

Mexi suppe med bønner

1 rødløg
Olivenolie
400 g hakket oksekød 
2 spsk. tomatpure 
1 dåse flåede tomater 
8 dl bouillon (2 terninger)
1 glas salsa 
40 g tex mex 
Salt og friskkværnet peber 
1 dåse kidneybønner 
200 g frosne majs 

 

Du skal også bruge 
Creme fraiche 
Frisk forårsløg
Revet cheddar 

Svits rødløg i olivenolie, og tilsæt efter 2 minutter hakket oksekød. Svits i yderligere 5 minutter, og kom tomatpure, flåede tomater, bouillon, salsa, tex mex, salt og friskkværnet peber i gryden. Lad suppen tilberede under låg i 25 minutter, gerne længere.

Tilsæt kidneybønner og frosne majs, og smag endeligt til, hvis suppen mangler smag. Top til slut med creme fraiche, forårsløg og revet cheddar.

Herefter er den klar til servering.

Tip: Til min mexi suppe er det oplagt at servere fladbrød, og her finder du den lækreste opskriften på hjemmelavede fladbrød.

Mexi suppe med bønner
bottom of page