top of page
Mexi suppe med bønner
2 L | 45 minutter
Mexi suppe med bønner
1 rødløg
Olivenolie
400 g hakket oksekød
2 spsk. tomatpure
1 dåse flåede tomater
8 dl bouillon (2 terninger)
1 glas salsa
40 g tex mex
Salt og friskkværnet peber
1 dåse kidneybønner
200 g frosne majs
Du skal også bruge
Creme fraiche
Frisk forårsløg
Revet cheddar
Svits rødløg i olivenolie, og tilsæt efter 2 minutter hakket oksekød. Svits i yderligere 5 minutter, og kom tomatpure, flåede tomater, bouillon, salsa, tex mex, salt og friskkværnet peber i gryden. Lad suppen tilberede under låg i 25 minutter, gerne længere.
Tilsæt kidneybønner og frosne majs, og smag endeligt til, hvis suppen mangler smag. Top til slut med creme fraiche, forårsløg og revet cheddar.
Herefter er den klar til servering.
bottom of page