top of page
Nemme fastelavn croissanter
4 stk. | 1 time
Croissanter
4 frosne croissanter
Konditorcreme
½ brev kagecreme
2,5 dl mælk
1 dl piskefløde 38%
Du skal også bruge
1,5 dl piskefløde 38%
4 spsk. hindbærsyltetøj
Flormelis
Bag croissanter efter efter anvisning på pakken, og lad dem køle af. Pisk i mellemtiden en kagecreme, og sæt den på køl i minimum 20 minutter. Vend den afkølede kagecreme sammen med 1 dl letpisket flødeskum, og kom konditorcremen på sprøjtepose. Pisk resten af fløden til flødeskum, og kom også den på sprøjtepose.
Flæk de afkølede croissanter med en brødkniv, og fyld dem med konditorcreme, hindbærsyltetøj og flødeskum. Top til slut med sigtet flormelis.
Herefter er de klar til servering.
bottom of page