ANNONCE

Pizza margherita

2 pizzaer | 45 minutter

Nem pesto i morter
2 bundter frisk basilikum
25 g pinjekerner
30 g parmesanost
Flagesalt og olivenolie

 

Pizza margherita
1 portion færdighævet standard-dej

6 spsk. tomatsauce
2 kugler frisk mozzarella
1 håndfuld halverede cherrytomater
Frisk basilikum
Olivenolie

 

Start med at morte den friske basilikum groft, så den falder sammen. Tilsæt herefter pinjekerner og lidt olivenolie. Kom til slut parmesanost i morten, og smag endeligt til med rigeligt olivenolie og flagesalt. Har du en citron ved hånden, kan du også smage til med lidt revet citronskal.


Smør et lag tomatsauce på pizzabundene med en silikone dejskraber, og fordel stykker af frisk mozzarella derpå. Top med cherrytomater, hjemmelavet pesto, basilikum og spray med olivenolie. Bag de vegetariske pizzaer en af gangen i 10 minutter på 250° C varmluft, og top herefter med mere frisk basilikum og flere cherrytomater. 

Pizza Margherita