Rød karrysuppe med dumplings
2 personer | 25 minutter
Rød karrysuppe med dumplings
1 fed hvidløg
2 x 2 cm ingefær
2 forårsløg
1-2 spsk. rød karry pasta
Smagsneutral olie
1 dåse kokosmælk 17-19%
4 dl hønsebouillon (1 terning)
5 spsk. soya
3 spsk. fiskesauce
1 rød peberfrugt
10 frosne dumplings
1 pakke bønnespirer
Du skal også bruge
Frisk koriander
1 øko limefrugt
Svits revet hvidløg, ingefær, grove tern af forårsløg og rød karrypasta i smagsneutral olie, og tilsæt efter 4 minutter kokosmælk, hønsebouillon, soya, fiskesauce og peberfrugt. Lad suppen koge hurtigt op, og tilsæt frosne dumplings og bønnespirer. Lad suppen koge i yderligere 5-8 minutter, og anret den i skåle med frisk koriander og en båd limefrugt.
Herefter er den klar til servering.
Rød karrysuppe er altid en god ide, og her finder du opskriften på rød karrysuppe med tigerrejer.