top of page

Rød karrysuppe med dumplings

2 personer | 25 minutter

Rød karrysuppe med dumplings

1 fed hvidløg 
2 x 2 cm ingefær
2 forårsløg 
1-2 spsk. rød karry pasta
Smagsneutral olie 
1 dåse kokosmælk 17-19%
4 dl hønsebouillon (1 terning) 
5 spsk. soya
3 spsk. fiskesauce 
1 rød peberfrugt 
10 frosne dumplings 
1 pakke bønnespirer 

 

Du skal også bruge
Frisk koriander
1 øko limefrugt 

Svits revet hvidløg, ingefær, grove tern af forårsløg og rød karrypasta i smagsneutral olie, og tilsæt efter 4 minutter kokosmælk, hønsebouillon, soya, fiskesauce og peberfrugt. Lad suppen koge hurtigt op, og tilsæt frosne dumplings og bønnespirer. Lad suppen koge i yderligere 5-8 minutter, og anret den i skåle med frisk koriander og en båd limefrugt. 

Herefter er den klar til servering.

Rød karrysuppe er altid en god ide, og her finder du opskriften på rød karrysuppe med tigerrejer.

Rød karrysuppe med dumplings
bottom of page