top of page

Rød karrysuppe med tigerrejer

20 personer | 20 minutter 

Rød karrysuppe med tigerrejer

1 rødløg 
3 x 3 cm ingefær
1 fed hvidløg
2 spsk. rød karrypasta 
Smagsneutral olie 
1 dåse kokosmælk 17-19% fedt
5 dl hønsebouillon (2 terninger)
1 dåse ananas i egen juice 
2 gulerødder
200 g frosne edamamebønner 
1 porre 
3 spsk. fiskesauce 
4 spsk. soya 
Saften fra 1 limefrugt
Friskkværnet peber 
400 g frosne tigerrejer 

Svits rødløg, ingefær, hvidløg og karrypasta i smagsneutral olie, og tilsæt efter 2 minutter kokosmælk, bouillon, ananas, gulerod, edamamebønner, porre, fiskesauce, soya, lime og friskkværnet peber. Giv suppen et hurtigt opkog, sådan at grøntsagerne bliver tilberedte med bid i. Tilsæt herefter tigerrejer, og kog dem med så de bliver tilberedte. Det tager omkring 3 minutter.

Herefter er retten klar til servering, og jeg serverer med kogte nudler. Jeg koger ikke mine nudler med i suppen, da suppen så kan være svær at genopvarme. De bliver nemlig hurtigt overkogte, og kan smuldre i den varme suppe.

Tip: Jeg har mange skønne opskrifter med skaldyr. Her finder du opskriften på dampede blåmuslinger med salsiccia og orange vin.

Rød karrysuppe med tigerrejer
bottom of page