top of page

Slider boller med sesam

10 stk. | 3 timer

Slider boller med sesam

5 g gær

1 dl lunkent vand

½ tsk. flagesalt

10 g sukker

40 g blødt smør

200 g hvedemel

1 økologisk æg

Sesamfrø

Du skal også bruge

400 g hakket oksekød

Salt og friskkværnet peber

Olivenolie

2 mellemstore tomater

1 håndfuld salatblade

Ketchup

Mayonnaise

Kom gær, vand, salt og sukker i en skål, og rør til gær er opløst. Kom smør og mel i dejen, og ælt den smidig. Stil dejen til hævning 2 timer under et fugtigt klæde, og slå den ned. 

 

Tril 10 kugler, og placér dem på en bradepande med bagepapir. Lad bollerne efterhæve i 30 minutter under et fugtigt klæde. Pensel med æg, og drys med sesamfrø. Bag burgerbollerne på 200°C varmluft i 12-15 minutter.

Fyld de hjemmebagte sliders med hakkebøffer, tomat, salat, ketchup og mayonnaise.

Herefter er de klar til servering. 

Slider boller med sesam
bottom of page