Spaghetti med tomatsauce og stracciatella
2 personer | 25 minutter + 1 time på køl
Hjemmelavet stracciatella
1 kugle frisk mozzarella
0,75 dl piskefløde
Salt og friskkværnet peber
Olivenolie
Tomatsauce
Olivenolie
2 løg
2 fed hvidløg
1 bundt bladselleri
140 g tomatpuré
2 dl vand
1 spsk. tørret oregano
Salt og friskkværnet peber
Du skal også bruge
250 g spaghetti
Dræn mozzarella for vand, og riv den trævlet med en gaffel. Vend ost sammen med piskefløde, og stil det på køl i 1 time, gerne længere. Vend herefter stracciatella ost med salt og friskkværnet peber, og stil den til side.
Svits finthakket løg, hvidløg og bladselleri i olivenolie, og tilsæt herefter tomatpure og vand. Smag tomatsaucen til med oregano, salt og friskkværnet peber, og lad den tilberede ved middel varme. Kog spaghetti efter anvisning på pakken, og vend den færdigkogte spaghetti sammen med tomatsaucen. Top til slut med stracciatella ost, olivenolie og friskkværnet peber.
Herefter er retten klar til servering.
Er du på jagt efter andre nemme retter med spaghetti? Så find opskriften på lyn spaghetti med pande kødsovs lige her.