top of page

Spaghetti tomatsauce med basilikum

2 personer | 20 minutter

Tomatsauce

Olivenolie

1 fed hvidløg

1 løg

1 håndfuld frisk basilikum

1 dl kogevand

140 g tomatpure

Salt og friskkværnet peber

1 tsk. sukker

250 g spaghetti

 

Du skal også bruge

50 g parmesan

Frisk basilikum

 

Svits hvidløg, løg og basilikum i olivenolie på en middelvarm pande, og kog spaghetti et minut mindre end anvist på pakken. Kom lidt kogevand på panden, og vend det sammen med tomatpure, sukker, salt og friskkværnet peber. Fjern panden fra komfuret, og kom den færdigkogte spaghetti heri. 

 

Juster eventuelt konsistensen med lidt pastavand, og smag til med salt og friskkværnet peber. Anret på tallerkener, og drys med revet parmesan og frisk basilikum.

 

Herefter er retten klar til servering

Spaghetti med tomatsauce og basilikum
bottom of page