top of page
Spaghetti tomatsauce med basilikum
2 personer | 20 minutter
Tomatsauce
Olivenolie
1 fed hvidløg
1 løg
1 håndfuld frisk basilikum
1 dl kogevand
140 g tomatpure
Salt og friskkværnet peber
1 tsk. sukker
250 g spaghetti
Du skal også bruge
50 g parmesan
Frisk basilikum
Svits hvidløg, løg og basilikum i olivenolie på en middelvarm pande, og kog spaghetti et minut mindre end anvist på pakken. Kom lidt kogevand på panden, og vend det sammen med tomatpure, sukker, salt og friskkværnet peber. Fjern panden fra komfuret, og kom den færdigkogte spaghetti heri.
Juster eventuelt konsistensen med lidt pastavand, og smag til med salt og friskkværnet peber. Anret på tallerkener, og drys med revet parmesan og frisk basilikum.
Herefter er retten klar til servering
bottom of page